Paleta dostupnih boja

Da bi se zaštitili od vremenskih neprilika, a i dalje uživali u boravku na vašoj terasi ili u sjenici, nudimo vam rješenja za zatvaranje terasa Du-Plast ceradama. Zbog svoje jednostavnosti upotrebe, a i mogućnosti montaže i demontaže, daleko su ekonomičnija rješenja od PVC stolarija.

Budući da zadržavaju toplinu unutra, a hladnoću van, idealna su rješenja ukoliko želite iskoristiti maksimum iz vašeg ugostiteljskog objekta s terasom i kada je sezona za mnoge već davno prošla!

Roll-up način namatanja omogućuje vam da na jednostavan način otvorite terase bez potrebe za skidanjem cijele cerade s konstrukcije.

Za izradu koristimo najkvalitetnije cerade austrijskog proizvođača SATTLER, premazane zaštitnim slojem protiv sunca i kiše i hladnoće. Moguće je ugraditi i prozore, od potpuno prozirnog, elastičnog i savitljivog PVC materijala.
Sve cerade izrađujemo po mjeri, u dogovoru s vama, tako da možete biti sigurni da ćemo ispuniti sve vaše želje.

Posebnost cerada za zatvaranje terasa je njihova prilagodljivost. Uz pomoć kopči, jednostavno se montiraju pa i skidaju s konstrukcije. Balastna šipka na dnu cerade zadržava pravilan zategnuti oblik u svim pravcima, i dodatna je mjera zaštite protiv vjetra.

zatvaranje terase ceradom

1 - Cerada SATTLER 600g/m²

2 - Prozirna cerada

3 - Balastna cijev

4 - Preklop

5 - Ringlovi za montiranje

6 - Remenčići za namatanje


 

Fiksne Tende

Du-Plast nudi izradu fiksnih tendi od cerade na vašu postojeću konstrukciju.

Vremena kad su tende bile samo komad materijala su završila. Tenda je mnogo više – ona štiti, element je u dizajnu eksterijera, i stvara poseban ugođaj. Pruža zaštitu od sunca, kiše i neželjenih pogleda.

Posebnost fiksnih tendi je njihova prilagodljivost svim konstrukcijskim oblicima na koje se montiraju, što vam daje gotovo neograničenu slobodu u samom dizajnu tende.
Zbog toga što se izrađuju od cerade, odlična su podloga i za različite vrste natpisa – prednost koju je prepoznala i većina naših klijenata. Stoga ne čudi zašto mnogi vlasnici lokala odabiru upravo fiksnu tendu s vlastitim natpisom.

Uljepšajte svoj objekt, pošaljite svijetu svoju poruku i pružite sebi ili svojim gostima očaravajući ambijent uz fiksne tende!